www.fbmlkod.tkwww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
gravatar

Facebook Sayfanıza Resim Nasıl Eklenir ?

Facebook Sayfanıza Resim Nasıl Eklenir?
Profil Resmi Nasıl Eklenir?
Bu konuda yaptığım bir cok acıklamaya karsı arkadaslarımızdan hala facebook sayfaalrına resim ekleyemeyenler varmıs ben bir kez daha anlatmayı uygun ve gerekli buldum :)
simdi yapmanız gerekenleri tekrar anlatıyorum;
1) Sitemizde ki üst menüde resim yükle sekmesi var ilk iş olarak ordan eklemek istedigimiz resmi pcmizden seciyoruz ve yüklüyoruz.

2) Resmimiz yuklendiginde resmin altında iki tane kod cıkar [HTML ve URL] html kısmı sitesine resim eklemek isteyenler icin,bizi ilgilendiren kısım URL yazan kısmın yanında ki kod bu kodu alıyoruz ve asagıda yayınladığım kodda hicbir oynama yapmadan sadece urlnizi buraya yapıstırın yazdıgım yere (resmi yüklediğiniz zaman cıkan urlnizi kopyalıyorsunuz ve belirttiğim yere yapıstırıyorsunuz) kodu yapıstırın.

3) Sayfamıza resmi ekledik ama boyutları istedigimiz gibi olmadı simdi ne olcak diye soruyorsanız cevabı burda :) size asagıda verdiğim kodda width=158 height=19 böle bir kısım var.Bunların yanında ki rakamlar resimlerimizin boyutlarını ayarlamak icin gereken rakamlar,width= resmimizin saga ve sola boyutunu ayarlamak icin,height= resmimizin yukarı ve asagı boyutlarını ayarlamak icin kullanıyoruz,bu rakamları size uygun sekilde değistiriniz.




4) Şöyle bir soru soran varsa onun cevabınıda vereyim[sizce boyutları kac yapmalıyım?] cevap olarak sunu söylüyorum (width) bunun en uygunu 200'dür,(height) bu size bıraktım isteginiz uzunluk da deneme yanılmayla uygun boyutu bulun ;)

5) Kod asagıda al ve 'Url Buraya Yapısacak' yazan yere sitemizden yükledigin resminizin url yi yapıstırın işlem tamamdır.Umarım acıklayıcı olmustur kolay gelsin iyi calısmalar.YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ :)

 <a href="http://www.fbmlkod.tk/"><img src="URL BURAYA YAPISACAK" width=200 height=300 border=0></a><br /> <a href="http://www.fbmlkod.tk/" target=_blank></a> 



KAYNAK GÖSTERMEDEN ALINTI YAPMAYINIZ !

Teşekkürlerrrrrrr :)))) ben bir Pc özürlüsü olarak anladıktan sonra herkez bunu başarabilir artık. Yüreğine ellerine sağlık arkadaşım:))) Süper olmuş:))))

estf... sizin gibi muhtesem bir yazarın pc özurlu olması imkansız blogunuza baktım ve yazılar sanırsam orjinal size ait[http://karceylani.blogspot.com buna baktım] cunku kopya mı die googleye arattım aynısını bulamadım bu yazıları yazan birisi bence harika bir vizyona sahiptir.
kitabınız var mı? eger blogda sürekli yazıyorsanız bundan sonra sürekli takipcinizim yazıları sabırsızlıkla bekleyeceğim :),ama hakkaten yazılar sahane cok hosuma gitti !

Bu güzel övgünüz için teşekkür ederim, evet orada olan tüm yazılar bana ait ve öylede olacaklar daima. Kitaba gelince hayır yok ne yazık ki... Yine de Siz gibi bir okuyucu bulmaktan gururluyum sağolun.

Güzel övgüleriniz için teşekkür ederim. Hayır kitabım yok ve evet o blogdaki yazıların hepsi bana aittir ve daima da öyle olacaklar.Sizin gibi değerli bir okuyucuyu kazanmış olmaktan çok gururluyum sağolun :)

Adsız on 6/26/2010

ben sayfaya grubumu ekleyemedimki bir türlü kimse yardımcıolmadı bu koud acaba ben nerede yanlış yaptınbilmiyorum statik fbml sayfaya eklediyorumgösterecek grub yok yazıyor onu ekeleyemeidğimiçin diğerişlemleriyapamıyorum bu konud abana yardımcıolurmusun

zaten fbml kodları grup ve profillerde calısmaz bu kodların calıstıgı tek yer face sayfalarıdır...

Adsız on 8/17/2010

olmuo yaa yapamadım resmı yukluorm kodu ypıstıramıorm ........offffff

Adsız on 8/20/2010

fbml kodlarını ekleyemıorum nasıl yapabılırım yardım edermısınız

Arkadaslar nasıl ekleyemiyorsunuz bu kadar basite indirgenmiş bir anlatımla ,hayret ediyorum...


Fbml Kodları